De Munt / La Monnaie DE MUNT / LA MONNAIE
Talk

Mixed sounds & identities
Echo’s uit Brussel

Inleiding

Met 184 verschillende nationaliteiten en meer dan 100 gesproken talen is Brussel zonder twijfel een van de meest kosmopolitische steden ter wereld. De Belgische hoofdstad leent zich dan ook bijzonder goed om de grote thema's uit de opera The Time of Our Singing te verkennen!

Tijdens deze open discussieavond, georganiseerd in samenwerking met Brussels Academy, buigen onderzoekers, musici en vertegenwoordigers van culturele instellingen zich over de rol die muziek en cultuur spelen bij onze identiteitsvorming. Op welke manier manifesteert de Brusselse diversiteit zich in het sociaal-culturele landschap van de stad? Hoe kan muziek bijdragen aan meer sociale cohesie? Wissel een avond lang mee ideeën uit in het muzikale hart van de Munt: de Fioccozaal.

Data & tickets

22.10.2024
19:30 - 21:30

Plaats

Fioccozaal (Ateliers van de Munt)

Tarieven

Betaal wat je wil! De suggestieprijs voor dit event is €8. Kies gerust het tarief van €4 als dat beter binnen je huidige financiële situatie past. Kan je je een ticket van €12 veroorloven? Dan zorg jij er mee voor dat anderen minder kunnen betalen.

Taal

In het Engels

Meer info

events@demunt.be

Raising Voices Festival

De kracht van muziek, diversiteit en heel veel ‘togetherness’: van 17 tot 22 oktober viert de Munt The Time of Our Singing met een weekend vol concerten, performances, lezingen, workshops, rondleidingen en events in hartje Brussel.

ONTDEK HET PROGRAMMA
Data & tickets

Data & Tickets