De Munt / La Monnaie DE MUNT / LA MONNAIE
Masterclass

Claron McFadden
& MM Academy

Inleiding

“The most important part of any singer is his or her character, and the voice is an extension of that.”
— Claron McFadden

Claron McFadden, een van de meest veelzijdige zangeressen van haar generatie, heeft er haar levensmissie van gemaakt om mensen, genres en muziektradities met elkaar in verbinding te brengen. Dat deed ze in de Munt al in The Woman Who Walked into Doors (Defoort), Arthur (Purcell) en Shell Shock (Lens), maar zeker ook bij de creatie van The Time of Our Singing in 2021.

Binnenkort kruipt ze opnieuw in de huid van Delia Daley, de verbindende moederfiguur binnen de familie Strom. Maar eerst deelt ze tijdens deze open masterclass al haar ervaring en expertise, opgedaan tijdens een internationale carrière van meer dan drie decennia, met de jonge zangers van de MM Academy. Een unieke kans om samen met haar de oneindige mogelijkheden van de menselijke stem te verkennen!


 

Data & tickets

21.10.2024
15:00 - 17:30

Plaats

Fioccozaal (Ateliers van de Munt)

Tarieven

Betaal wat je wil! De suggestieprijs voor dit event is €6. Kies gerust het tarief van €4 als dat beter binnen je huidige financiële situatie past. Kan je je een ticket van €10 veroorloven? Dan zorg jij er mee voor dat anderen minder kunnen betalen.

Taal

In het Engels

Meer info

events@demunt.be

Raising Voices Festival

De kracht van muziek, diversiteit en heel veel ‘togetherness’: van 17 tot 22 oktober viert de Munt The Time of Our Singing met een weekend vol concerten, performances, lezingen, workshops, rondleidingen en events in hartje Brussel.

ONTDEK HET PROGRAMMA
Galerij

Galerij

Data & tickets

Data & Tickets