De Munt / La Monnaie DE MUNT / LA MONNAIE
Concert

A Jazzy Afternoon
BXL x LDN Interplay, Kris Defoort, Lander Gyselinck, Nicolas Thys

Inleiding

Dim de lichten, start de groove

De jonge jazzhonden van BXL x LDN Interplay en het Kris Defoort Trio (met naast de componist van The Time of Our Singing ook Lander Ghyselinck en Nicolas Thys) brengen een namiddag lang originele composities, binnenstebuiten gekeerde popnummers en momenten van vrije improvisatie geïnspireerd door de locatie en haar sfeer.

“Samenwerking staat altijd centraal in wat jazz zo opwindend maakt”, klinkt het bij Tomorrow’s Warriors. In die spirit lanceerde het Britse talentenprogramma samen met het Brusselse Brosella FestivalBXL x LDN Interplay’: een project waarbij opkomende jazzmuzikanten van weerszijden van het Kanaal de kans krijgen om samen te werken aan eigen composities. Op 20 oktober kan je het resultaat van die broeiende creativiteit ontdekken in de Fioccozaal, waar Interplay het voorprogramma verzorgt van het Kris Defoort Trio en nadien samen met de Belgische jazz kings aan het jammen slaat.

Neem die dag gerust je (klein)kinderen mee naar de Munt en geniet zorgeloos van dit concert terwijl ze op hetzelfde moment deelnemen aan de kinderworkshop ‘Let’s Jam at the Opera!’.

Data & tickets

20.10.2024
14:30

Plaats

Fioccozaal (Ateliers van de Munt)

Tarieven

Betaal wat je wil! De suggestieprijs voor dit event is €16. Kies gerust het tarief van €4 als dat beter binnen je huidige financiële situatie past. Kan je je een ticket van €20 veroorloven? Dan zorg jij er mee voor dat anderen minder kunnen betalen.

Schedule

14:30 – 15:30
Interplay

15:45 – 16:45
Kris Defoort Trio

17:00 – 17:20
Jamsessie

17:30 – 18:00
Aftertalk

Meer info

events@demunt.be

Raising Voices Festival

De kracht van muziek, diversiteit en heel veel ‘togetherness’: van 17 tot 22 oktober viert de Munt The Time of Our Singing met een weekend vol concerten, performances, lezingen, workshops, rondleidingen en events in hartje Brussel.

ONTDEK HET PROGRAMMA
Galerij

Galerij

Data & tickets

Data & Tickets